Vászonra Fel!

Élményfestés a Galériában!

Mindenkit nagyon sok szeretettel várunk az első élményfestészettel foglalkozó rendezvénysorozatunkra, amely 2018 július 17-én 15:00-kor kerül először megszervezésre!

Semmit nem kell magaddal hoznod. A festéshez minden eszközt bebiztosítunk számodra. Kapsz festékeket, ecseteket, egy vásznat, és egy vagány kötényt is, hogy ne piszkold össze a ruháidat.

Az alkotásod folyamatában Nagy Vierka fog segítséget nyújtani, aki a környék egyik legelhivatottabb szakembere. Az ő instrukciói alapján fogunk festeni, és ha bárki elakadna a munkában, azonnal a segítségére siet majd.

Nem hátrány, ha nincs semmilyen festői tapasztalatod, biztosan neked is sikerül majd egy gyönyörű képet megfestened, amit majd büszkén kitehetsz az otthonod bármely zugában.

A részvétel díjtalan, a képedet is elviheted magaddal, azonban a jelenlét előfeltétele egy jelentkezési lap kitöltése, amit a következő linken érhetsz el: vaszonrafel.kcubar.sk

Ennek a kitöltési határideje 2018. július 10.

Kérlek, tartsd be a határidőt!

Kérlek pár perccel kezdés előtt érkezz meg a Galériába, hogy rá tudj hangolódni a festésre.

„Ha hallasz belül egy hangot, ami azt súgja: “nem tudsz festeni!”, akkor okvetlenül állj neki festeni, és a hang elnémul.” (Vincent Van Gogh)

Leave your comment